Vi är en kombinerad webbyrå och kommunikationsbyrå. Vi hjälper företag att affärsutvecka sin kommunikation. Inte minst deras hemsidor och digitala närvaro, inklusive sociala medier.
Vi ser till att ert budskap blir enhetligt, funktionellt och attraktivt i alla marknadskanaler. Målsättningen är att leverera affärsnytta genom kundanpassade lösningar, kunnande och god service.

 

Tjänsterna kan delas in i tre huvudområden:

 

Webbtjänster

Med ett brett utbud inom webb kan vi hjälpa till med det mesta: Ny eller förbättrad hemsida, mer affärsnytta i innehållet, googlesynlighet, rådgivning, e-nyhetsbrev, sociala medier, projektledning, föredrag och kurser. Eller vara er redaktör.

PR & Marknadsföring

Vill du få in redaktionella artiklar i tidningen, lansera en ny produkt eller locka besökare till ett evenemang via sociala medier? Vi vet hur, och kan göra det för dig.

Innehållsproduktion

Behöver du en skribent? Eller en kunnig redaktör för sociala medier och webben? Vi har 20 års erfarenhet av att skapa innehåll, inom många branscher. Då ingår 10 år som redaktör inom digitala medier.

Helhetstänk

Vår metodik är samma för alla uppdrag: Vi tänker både på det kommunikativa och säljande, utöver det tekniska, så att resultatet av insatsen blir affärsnytta. Vi börjar med att gå igenom affärsmålen tillsammans med er, och vart företaget är på väg. Sedan väljer vi ut rätt satsningar och hjälper er att planera långsiktigt.